EVENT!

Beach volleybal Zandvoort

op het mooiste strand van zandvoort

hét uitje op het strand

Niet in een zweterige gymzaal, maar lekker met je blote voeten in het zand. Ren, spring en duik om de bal over het net te krijgen bij de tegenstander. Neem het op tegen vrienden of collega’s en scoor een punt!

Volleyballen is niet alleen leuk, maar je leert ook samenwerken, communiceren en tactisch spelen. Tijdens het spelen versterkt het contact met elkaar enorm en vier je gezamenlijk elke punt die er binnen gehaald wordt

We kunnen vanaf een veld tot een groot volleybaltoernooi organiseren waar de verschillende teams het tegen elkaar opnemen. Strijden naar de eerste plek. Welk volleybalteam gaat er in jullie bedrijf winnen? 

Volleybal is ook een perfecte combinatie met onze overige water- en/of strandactiviteiten. 

Vertel mij meer…

prijzen

Vanaf 8 tot 200 personen = 119,- huur (zonder begeleiding) € 149,- (met begeleiding)

(8 – 12 spelers per veld)

De activiteit duurt 1.5 uur. Het is aan te raden om sportieve kleding aan te trekken of mee te nemen, maar is niet verplicht.

south beach, Zandvoort Zuidstrand

North Sea Watersports zit op het Zuid strand van Zandvoort, wat misschien wel het mooiste stuk strand van Nederland is. Samen met Bodhi Beach en een aantal andere strandtenten zijn we te vinden onder het zogeheten ‘South Beach’. South Beach is een ruim opgezet stuk strand waar een relaxte sfeer hangt. Omdat het losgekoppeld is van de Zandvoortse Boulevard, zo’n 10 minuten lopen over het strand, waan je je meteen in een andere wereld. Het strand zoals je het in je dromen ziet; vrijheid, dromerig en natuurlijk de surfvibe.

FACILITEITEN

Samen met Bodhi Beach zijn we het eerste paviljoen op ‘South Beach’. Te herkennen aan het grote lichtbord, deze is niet te missen. North Sea Watersports is ruim opgezet en heeft daarmee ruimte voor grote groepen. Tevens beschikken we over ruime kleedruimtes, warme douches en zelfs een föhn zodat na een (water)activiteit de haren weer goed zitten.

LET’S GO

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Liever een andere activiteit? Bekijk ze hier!