EVENTS & LIDMAATSCHAP

South Beach Riders

Dé kiteclub van Zandvoort
EVENTS & LIDMAATSCHAP

South Beach Riders

Dé kiteclub van Zandvoort
EVENTS & LIDMAATSCHAP

South Beach Riders

Dé kiteclub van Zandvoort

Het team van North Sea Watersports heeft een enorme passie voor het strand. Nu willen we deze passie met zoveel mogelijk anderen delen, daarom zijn we de kite club “South Beach Riders” gestart.

‘South Beach Riders’ is opgericht voor beginnende en gevorderde kiters, om met elkaar een community op te bouwen en waar events en clinics worden georganiseerd. Iedereen is welkom om member te worden en daarmee deel te nemen aan de clinics en gebruik te maken van onze faciliteiten. Word jij onze nieuwe South Beach Rider?

 

WaT KRIJG JE ALS SOUTH BEACH RIDER?

LOCATIE EN COMMUNITY

De South Beach Riders Kiteclub hoort bij North Sea Watersports en zit op het Zuid strand van Zandvoort, wat misschien wel het mooiste stuk strand van Nederland is. Samen met Bodhi Beach en een aantal andere strandtenten zijn we te vinden onder het zogeheten ‘South Beach’. South Beach is een ruim opgezet stuk strand waar een relaxte sfeer hangt. Omdat het losgekoppeld is van de Zandvoortse Boulevard, zo’n 10 minuten lopen over het strand, waan je je meteen in een andere wereld. Het strand zoals je het in je dromen ziet; vrijheid, dromerig en natuurlijk de surfvibe. Door South Beach Rider te worden, word je lid van een levendige kite community waar we samenkomen om te kiten, voor een borrel of feestje, of om samen andere water- en strandactiviteiten te doen. 

FACILITEITEN, SUPERVISIE EN events

Als South Beach Rider mag je gebruikmaken van de faciliteiten van North Sea Watersports. Denk hierbij aan; (warme) douches, omkleedruimtes inclusief spiegel, lockers voor je spullen (voor tijdens je sessie, niet voor materiaal), rinse bak en chill area. Daarnaast is er altijd supervisie voor onze members. Denk hierbij aan; helpen met oplaten en landen, hulp bij vragen over progressie en/of materiaal en (maar hopelijk niet) reddingsacties.  We hebben  clinics, trainingen en evenementen. Denk hierbij aan; materiaal checks en testen, feestjes en borrels. 

 

Lidmaatschap opties

Hangloose

Gebruik van alle faciliteiten en supervisie

10% korting in de winkel 

10% korting bij clinics en events

Minimaal 3 maanden lidmaatschap

(Seizoen 2024: april t/m half oktober)

per maand

€ 17,50

Megaloop*

Gebruik van alle faciliteiten en supervisie

10 % korting in de winkel

Onbeperkt toegang tot clinics en events

Onbeperkt gear huren (vooraf reserveren)

Minimaal 3 maanden lidmaatschap

(Seizoen 2024: april t/m september)

per maand

€ 175,-

* Voorwaarden Megaloop

Minimaal 3 maanden lidmaatschap (worden direct bij aanmelding in rekening gebracht)

Gear te gebruiken van april t/m september, alleen op NSW locatie

Level 3 / gevorderd / onafhankelijk en respectvol met het materiaal omgaan

Sportzeker verzekering

South Beach Riders // events en clinics

 

We organiseren maandelijks een aantal events en/of clinics. Iedereen mag deelnemen aan deze events, voor leden geldt altijd een voorrang en korting of onbeperkte deelname (hangt af van het type lidmaatschap).  Denk hierbij aan tricks clinics, downwinders, filmavondjes, borrels en feestjes.

Upcoming events

2024 planning wordt gemaakt

 

Hoe werkt het met trainingen, clinics en events?

trainingsdagen

Elke dag is bij de kiteclub een trainingsdag. Afhankelijk van het weer, zijn er instructeur aanwezig die gereed staan om jou te helpen bij welke vraag dan ook. We helpen je met je materiaal, veiligheid en kijken mee op het water. 

clinics

Onze clinics prikken we op een datum voor aankomende maand. Om een goede clinic te geven, hebben we wel goede wind nodig. Mocht dat op de geprikte datum niet het geval zijn, kan het dus zijn dat we de datum moeten aanpassen. Bij interesse in een clinic, meld je jezelf aan, we houden je dan ook op de hoogte wanneer de clinic daadwerkelijk zal plaatsvinden. Mocht de nieuwe datum je niet uitkomen, neem je de credit voor deze clinic mee naar de volgende keer. Mocht het nou zo zijn dat er de hele maand geen geschikte dag is voor de clinic, vervangen we deze voor een andere activiteit. 

EVENTS

Hoe de events gaan plaatsvinden, hangt af van het soort event. Organiseren wij bijvoorbeeld een downwinder, dan wordt deze hetzelfde georganiseerd als een clinic, we prikken hem voor een maand en houden je op de hoogte wanneer hij echt doorgaat. Organiseren wij bijvoorbeeld een ‘ledendag’ dan staat de datum vooraf vast.

SOUTH BEACH RIDERS

Vul het formulier in en word een south beach rider

5 + 5 =