EVENT!

Powerkiten Zandvoort

op het mooiste strand van zandvoort

hét uitje op het strand

Ben jij klaar voor de worstelpartij met de wind? Zet je haken maar stevig in het zand en hou de powerkite in bedwang. Wordt meegesleept of spring meters ver. Het kan allemaal met de powerkites. 

Ben je geïnteresseerd in het besturen en de techniek van het windvenster? Dat kan ook. Onze kite instructeurs kunnen de clinic per persoon zo indelen zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Vertel mij meer…

prijzen

Vanaf 2 tot 15 personen = € 25,- per persoon. 

De activiteit duurt ongeveer 1 uur. Het is aan te raden om sportieve kleding aan te trekken of mee te nemen, maar is niet verplicht.

south beach, Zandvoort Zuidstrand

North Sea Watersports zit op het Zuid strand van Zandvoort, wat misschien wel het mooiste stuk strand van Nederland is. Samen met Bodhi Beach en een aantal andere strandtenten zijn we te vinden onder het zogeheten ‘South Beach’. South Beach is een ruim opgezet stuk strand waar een relaxte sfeer hangt. Omdat het losgekoppeld is van de Zandvoortse Boulevard, zo’n 10 minuten lopen over het strand, waan je je meteen in een andere wereld. Het strand zoals je het in je dromen ziet; vrijheid, dromerig en natuurlijk de surfvibe.

FACILITEITEN

Samen met Bodhi Beach zijn we het eerste paviljoen op ‘South Beach’. Te herkennen aan het grote lichtbord, deze is niet te missen. North Sea Watersports is ruim opgezet en heeft daarmee ruimte voor grote groepen. Tevens beschikken we over ruime kleedruimtes, warme douches en zelfs een föhn zodat na een (water)activiteit de haren weer goed zitten.

LET’S GO

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Liever een andere activiteit? Bekijk ze hier!