Mega twister Zandvoort

op het mooiste strand van zandvoort

mega twister Zandvoort

op het mooiste strand van zandvoort

mega twister Zandvoort

op het mooiste strand van zandvoort

hét uitje op het strand

Het spel Twister ken je ongetwijfeld wel, maar vast en zeker niet in deze variant. Met onze Mega Twister kun je tot wel 20 mensen tegelijk spelen. Het draait niet alleen maar om lenigheid, maar ook tactiek! Een ding is zeker, het wordt lachen! 

Mega twister is ook een perfecte combinatie met onze overige water en/of strand activiteiten. 

Vertel mij meer…

prijzen

Vanaf 8 tot 20 personen = € 119,- per veld

De activiteit duurt ongeveer 1 uur. Het is aan te raden om sportieve kleding aan te trekken of mee te nemen, maar is niet verplicht.

south beach, Zandvoort Zuidstrand

North Sea Watersports zit op het Zuid strand van Zandvoort, wat misschien wel het mooiste stuk strand van Nederland is. Samen met Bodhi Beach en een aantal andere strandtenten zijn we te vinden onder het zogeheten ‘South Beach’. South Beach is een ruim opgezet stuk strand waar een relaxte sfeer hangt. Omdat het losgekoppeld is van de Zandvoortse Boulevard, zo’n 10 minuten lopen over het strand, waan je je meteen in een andere wereld. Het strand zoals je het in je dromen ziet; vrijheid, dromerig en natuurlijk de surfvibe.

FACILITEITEN

Samen met Bodhi Beach zijn we het eerste paviljoen op ‘South Beach’. Te herkennen aan het grote lichtbord, deze is niet te missen. North Sea Watersports is ruim opgezet en heeft daarmee ruimte voor grote groepen. Tevens beschikken we over ruime kleedruimtes, warme douches en zelfs een föhn zodat na een (water)activiteit de haren weer goed zitten.

LET’S GO