EVENT!

EXPEDITIE ROBINSON

op het mooiste strand van zandvoort

hét uitje op het strand

Beeld het je in: teamwork, bandana’s, bamboe, kokosnoten, zand, water en een onbewoond eiland.

Je groep wordt onderverdeeld in teams, elk team krijgt hun eigen vlag (deze moet ten alle tijden hoog gehouden worden). De team moeten verschillende proeven doorstaan waarbij ze strijden tegen de andere teams. Er zijn natuurlijk punten te behalen en na alle proeven is er een heuse winnaar.  

Vertel mij meer…

prijzen en praktisch

Vanaf 8 personen = €32 per persoon

20 tot 30 personen = €26 per persoon

30 tot 40 personen = €21 per persoon

40 + personen = €19 per persoon

De activiteit zal tussen de 1 en 2 uur duren, afhankelijk van hoe snel de proeven zijn opgelost. Het is aan te raden om een sportieve outfit aan te trekken of mee te nemen.

south beach, Zandvoort Zuidstrand

North Sea Watersports zit op het Zuid strand van Zandvoort, wat misschien wel het mooiste stuk strand van Nederland is. Samen met Bodhi Beach en een aantal andere strandtenten zijn we te vinden onder het zogeheten ‘South Beach’. South Beach is een ruim opgezet stuk strand waar een relaxte sfeer hangt. Omdat het losgekoppeld is van de Zandvoortse Boulevard, zo’n 10 minuten lopen over het strand, waan je je meteen in een andere wereld. Het strand zoals je het in je dromen ziet; vrijheid, dromerig en natuurlijk de surfvibe.

FACILITEITEN

Samen met Bodhi Beach zijn we het eerste paviljoen op ‘South Beach’. Te herkennen aan het grote lichtbord, deze is niet te missen. North Sea Watersports is ruim opgezet en heeft daarmee ruimte voor grote groepen. Tevens beschikken we over ruime kleedruimtes, warme douches en zelfs een föhn zodat na een (water)activiteit de haren weer goed zitten.

LET’S GO

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Liever een andere activiteit? Bekijk ze hier!