RAFT!

Noordzee Raften

op het mooiste strand van zandvoort

hét uitje op het strand

Raften op de Noordzee, die soms wild en soms wat rustiger is. En juist dat maakt het raften juist zo divers en uitdagend.

Leer met elkaar hoe je de raft bestuurd, welke commando’s er zijn om goed samen te werken. Maar leer ook samen de balans te vinden, en speel ‘man of the raft’, waarbij de last man standing on the raft natuurlijk de winnaar is. 

Kortom, een activiteit met veel plezier, maar die ook een wat serieuzere kant heeft waar teambuilding voorop staat.  

Vertel mij meer…

prijzen en praktisch

Vanaf 6 tot 11 personen = € 32,- per persoon

11 tot 20 personen = € 30,- per persoon

De activiteit zal ongeveer 1,5 uur duren. Neem je eigen zwemkleding mee! De rest van het materiaal en je wetsuit zit bij de prijs inbegrepen. Heb je een eigen wetsuit, dan kan je die natuurlijk gewoon meenemen.

south beach, Zandvoort Zuidstrand

North Sea Watersports zit op het Zuid strand van Zandvoort, wat misschien wel het mooiste stuk strand van Nederland is. Samen met Bodhi Beach en een aantal andere strandtenten zijn we te vinden onder het zogeheten ‘South Beach’. South Beach is een ruim opgezet stuk strand waar een relaxte sfeer hangt. Omdat het losgekoppeld is van de Zandvoortse Boulevard, zo’n 10 minuten lopen over het strand, waan je je meteen in een andere wereld. Het strand zoals je het in je dromen ziet; vrijheid, dromerig en natuurlijk de surfvibe.

FACILITEITEN

Samen met Bodhi Beach zijn we het eerste paviljoen op ‘South Beach’. Te herkennen aan het grote lichtbord, deze is niet te missen. North Sea Watersports is ruim opgezet en heeft daarmee ruimte voor grote groepen. Tevens beschikken we over ruime kleedruimtes, warme douches en zelfs een föhn zodat na een (water)activiteit de haren weer goed zitten.

LET’S GO

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Liever een andere activiteit? Bekijk ze hier!