EVENT!

megasuppen in Zandvoort

op het mooiste strand van zandvoort

hét uitje op het strand

Een activiteit die zich keer op keer weer bewijst, met zijn allen megasuppen. In plaats van alleen op de sup, deel je deze nu met wel 6 tot 12 anderen.

De megasup is een perfecte activiteit voor teambuilding. Je leert namelijk als groep niet alleen hoe de sup gezamenlijk te besturen is, maar je helpt elkaar ook met balansspelletjes en natuurlijk worden er golfjes gepakt!  

Vertel mij meer…

prijzen en praktisch

–   Vanaf 6 tot 10 personen = € 32,- per persoon

–    11 tot 20 personen = € 30,- per persoon 

De activiteit zal ongeveer 1,5 uur duren. Neem je eigen zwemkleding mee! De rest van het materiaal en je wetsuit zit bij de prijs inbegrepen. Heb je een eigen wetsuit, dan kan je die natuurlijk gewoon meenemen.

south beach, Zandvoort Zuidstrand

North Sea Watersports zit op het Zuid strand van Zandvoort, wat misschien wel het mooiste stuk strand van Nederland is. Samen met Bodhi Beach en een aantal andere strandtenten zijn we te vinden onder het zogeheten ‘South Beach’. South Beach is een ruim opgezet stuk strand waar een relaxte sfeer hangt. Omdat het losgekoppeld is van de Zandvoortse Boulevard, zo’n 10 minuten lopen over het strand, waan je je meteen in een andere wereld. Het strand zoals je het in je dromen ziet; vrijheid, dromerig en natuurlijk de surfvibe.

FACILITEITEN

Samen met Bodhi Beach zijn we het eerste paviljoen op ‘South Beach’. Te herkennen aan het grote lichtbord, deze is niet te missen. North Sea Watersports is ruim opgezet en heeft daarmee ruimte voor grote groepen. Tevens beschikken we over ruime kleedruimtes, warme douches en zelfs een föhn zodat na een (water)activiteit de haren weer goed zitten.

LET’S GO

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Liever een andere activiteit? Bekijk ze hier!